De gerechten op deze kaart zijn bedoeld om te delen en worden geserveerd als tapas.

Zeeuwse mosselen ‘gegratineerd’ – 18
venkel / dragon

Golden egg (4 st.) – 24
garnaal / burrata

Ossenstaart – 20
witloof / pickles

Open sushi (4 st.) – 26
toro tonijn / shichimi

Hoge kraaiers 46 ‘oesters’ (6 st.) – 28
pomelo / ponzu

Sint Jacobsnoot – 24
pompoen / hazelnoot

Zeebaars ‘ceviche‘ – 22
passievrucht / crème cru

Crab roll – 26
avocado / pompelmoes

Parmigiana – 22
provolone / aubergine

Linguine vongole – 40
ijzerkruid / Royal Belgium caviar 10 gr.

Paling ‘in het groen’ – 70
waterkers / opperdoezer

Roodbaars – 70
Oosterse tabouleh / gremolata

Black Angus ‘Umi’ entrecôte – 75
Mac & cheese / iceberg

Hoevekip / pulpo ‘Tikka Masala’ – 65
kruidenyoghurt / nasi

Dame blanche – 12

Rijstpap – 12

Tarte «Agnes» – 16
groene appel / vanille

Tiramisu – 16
vijgen / speculoos

Orange ‘a la Turque’ – 14
pistache / Dulcey chocolade

Les fromages – 18