De gerechten op deze kaart zijn bedoeld om te delen en worden geserveerd als tapas.
Open sushi (4 st.) – 26
Toro tonijn / Shichimi
Hoge kraaiers ‘46’ oesters (6 st.) – 28
Saké / ponzu
Pijlinktvis – 20
Zachte look / basilicum
Mini-burger ‘deluxe’ (2 st.) – 26
Kalfszwezerik / choron
Gyoza ‘hoevekip’ (4 st.) – 20
Shitake / spitskool
Gambero rosso ‘Ceviche’ – 30
Avocado / duindoornbes
Saam ‘Noordzeekrab / Sint-Jacobsnoot’ (2 st.) – 26
Citrusricotta / Romeinse sla
Pulpo ‘pil-pil’ – 24
Pimientos / Bonotte aardappel
Linguine vongole – 40
IJzerkruid / Royal Belgium caviar 10 gr.
Parmigiana – 22
Provolone / aubergine
Thaï beef salad – 75
Vintage soja / sesam
Hertenkalf ‘Ragout’ – 65
Zilverui / Parijse paddenstoel
Zeebaars – 70
Bomba rijst / salsa verde
Jonge tarbot – 75
Butternut pompoen / Vin Jaune
(deze porties zijn aanbevolen voor 2 pers.)
Dame blanche – 12
Rijstpap – 12
Les fromages – 18
Millefeuille – 14
Arabica / hazelnoot
Tarte Agnes – 16
Chocolade3 / gezouten karamel
Baba ou rhum – 14
Vanille / bloedappelsien