menu aan € 95 /PP

De gerechten op deze kaart zijn bedoeld om te delen en worden geserveerd als tapas.

Pintxo
Nduja / pulpo
Salade Russe
Bonnotte aardappel / rivierpaling
Sint-Jacobsnoot
Butternut / hazelnootverse kaas / korenbrood
Gyoza ‘hoevekip’
shiitake / Thaïse bouillon
Bullit de peix ‘rode mul‘
Venkel / courgette
Kalfswang
Knolselder / witloof
Les profiteroles
Praliné / Doyenne peer
of

 

les fromages
(suppl. €5)

à la carte

Pintxo (4 st.)
Nduja / pulpo — 24
Salade Russe
Bonnotte aardappel / rivierpaling — 28
Sint-Jacobsnoot (2 st.)
Butternut / hazelnoot — 28
Gyoza (2 st.)
shiitake / Thaïse bouillon — 26
Bullit de peix ‘rode mul‘
Venkel / courgette — 28
Royal Belgian Caviar (30gr)
Angus beef / crème cru — 70
Koningsbrasem
Hokaido pompoen / risotto — 80
Jonge tarbot
Bloemkool ‘Caeser’ / Vin Jaune — 100
Kalfswang
Knolselder / witloof — 85
Australian prime entrecôte
Tartiflette / Iceberg — 90
Les profiteroles
Praliné / Doyenne peer — 16
Mango sticky rice
sezam / vanille — 16
Dame blanche — 12
Les fromages — 18