De gerechten op deze kaart zijn bedoeld om te delen en worden geserveerd als tapas.

Edamame “Spicy” — 10
Basilicum / pomodori

Pijlinktvis — 18
Zachte look / shichimi peper

Sardien “Azijn / zout” (4 st.) — 20
Pan cristal / courgette

Open sushi (4 st.)— 24
Rivierpaling / Szechuan peper

Zeeuwse oester (6 st.) — 28
Saké / ponzu

Almejas à la marinera — 22
fidueà / pimientos

Iberico “Ribs” — 32
Hoisin / paksoi

Parmigiana Siciliana — 22
Aubergine / provola ahumada

Vitello tonnato — 20
Steelkapper / ansjovis

Bao “buikspek” — 12/stuk
Kimchi / avocado

Royal Belgian Caviar (30gr) — 60
Angus beef / crème cru

Aberdeen Angus “Rib Eye” — 70
(400gr) / Patatas bravas / sucrine

Zeebaars — 55
Caponata / hummus

Jonge tarbot — 60
Mousseline ‘Vin Jaune’ / Marokkaanse couscous

Vol-au-vent “Royale” — 46
kalfszwezerik / parijse paddenstoel

(deze porties zijn aanbevolen voor 2 pers.)

Dame blanche — 12

Baba au Rhum — 14

Rijstpap — 12

Tarte ‘Agnes’ — 16

Les fromages — 18