menu aan € 95 /PP

De gerechten op deze kaart zijn bedoeld om te delen en worden geserveerd als tapas.

Tiradito ‘Gambero rosso’
passievrucht / zure room
Gravad lax
mosterd / korenbrood
BURRATINA
watermeloen / amandel
Yakipincho ‘Brasvar varken’
hoisin / aubergine
Pulpo ‘pil-pil’
Bonnotte aardappel / artisjok
Ossobucco
orecchiette / asperge
Profiterolles
framboos / pistache
of

 

les fromages
(suppl. €5)

à la carte

Tiradito ‘Gambero rosso’
passievrucht / zure room — 32
Gravad lax
mosterd / korenbrood — 28
BURRATINA
watermeloen / amandel — 28
Yakipincho ‘Brasvar varken’
hoisin / aubergine — 26
Pulpo ‘pil-pil’
Bonnotte aardappel / artisjok — 26
Royal Belgian Caviar (30gr)
Angus beef / zure room — 70
zeebaars
spinazie / salsa verde — 100
Jonge tarbot ‘zeeuwse wijze’
lamsoor / grijze noordzeegarnalen — 100
Ossobucco
orecchiette / asperge — 90
australian prime
tarte ratatouille / Baskische bearnaise — 90
Profiterolles
framboos / pistache — 18
aardbei
wafel / gezouten karamel — 18
Dame blanche — 14
Les fromages — 20