De gerechten op deze kaart zijn bedoeld om te delen en worden geserveerd als tapas.

Pijlinktvis — 18
Zachte look / shichimi

Sardien «Azijn / zout» (4 st.) — 20
Pan cristal / aubergine

Open sushi (4 st.) — 24
Yellowfin tonijn / groene shiso

Zeeuwse oester (6 st.) — 28
Saké / ponzu

Burratina — 22
watermeloen / gezouten amandel

Pulpo «pil-pil» — 24
pimientos / bonotte aardappel

«Mac & Cheese» — 24
Ibérico ham / Parijse paddenstoel

Gambero Rosso «Ceviche» — 30
avocado / duindoornbes

Bao «Ossenstaart» — 12/stuk
Romeinse sla / ndjua crème

Tonkatsu sando — 26
Duroc varken / witte kool

Royal Belgian Caviar (30gr) — 60
Angus beef / crème cru

Hereford entrecôte (500gr.) — 75
Baskische bearnaise / millefeuille Provençale

Ossobuco — 65
kerstomaat / gremolata

Jonge grietbot — 70
Thaïse noodles / Mechelse asperges

Koningsbrasem — 65
vierge vinaigrette / tuinboon

Dame blanche — 12

Baba au Rhum — 14

Rijstpap — 12

Tarte ‘Agnes’ — 16

Les fromages — 18