De gerechten op deze kaart zijn bedoeld om te delen en worden geserveerd als tapas.
Pijlinktvis — 18
Zachte look / shichimi
Sardien «Azijn / zout» (4 st.) — 20
Pan cristal / aubergine
Open sushi (4 st.) — 24
Yellowfin tonijn / groene shiso
Zeeuwse oester (6 st.) — 28
Saké / ponzu
Burratina — 22
watermeloen / gezouten amandel
Pulpo «pil-pil» — 24
pimientos / bonotte aardappel
«Mac & Cheese» — 24
Ibérico ham / Parijse paddenstoel
Gambero Rosso «Ceviche» — 30
avocado / duindoornbes
Bao «Ossenstaart» — 12/stuk
Romeinse sla / ndjua crème
Tonkatsu sando — 26
Duroc varken / witte kool
Royal Belgian Caviar (30gr) — 60
Angus beef / crème cru
Hereford entrecôte (500gr.) — 75
Baskische bearnaise / millefeuille Provençale
Ossobuco — 65
kerstomaat / gremolata
Jonge grietbot — 70
Thaïse noodles / Mechelse asperges
Koningsbrasem — 65
vierge vinaigrette / tuinboon
Dame blanche — 12
Baba au Rhum — 14
Rijstpap — 12
Tarte ‘Agnes’ — 16
Les fromages — 18