menu aan € 95 /PP

De gerechten op deze kaart zijn bedoeld om te delen en worden geserveerd als tapas.

Scheermes
Jalapeño / zure room
Noordzeekrab
crispy bread / ricotta
Grijze garnaal
hoeve-ei / bonnotte aardappel
Méli-mélo ‘asperges’
agrumes / crème goa-aé
Gnocchi ‘cacio e pepe’
ijzerkruid / prosciutto cotto
Varkenswang ‘Vietnam style’
miso / pandan rijst
Pastéis de nata
ananas / pistache
of

 

les fromages
(suppl. €5)

à la carte

Scheermes
Jalapeño / zure room — 28
Noordzeekrab
crispy bread / ricotta — 32
Grijze garnaal
hoeve-ei / bonnotte aardappel — 32
Méli-mélo ‘asperges’
agrumes / crème goa-aé — 30
Gnocchi ‘cacio e pepe’
ijzerkruid / prosciutto cotto — 26
Royal Belgian Caviar (30gr)
Angus beef / zure room — 70
Zeebaars ‘papillot’
Mechelse asperges / Vin Jaune — 100
Jonge tarbot
soja beurre blanc / bloemkool ‘Caesar’ — 100
Varkenswang ‘Vietnam style’
miso / pandan rijst — 90
australian prime
Pertuis asperges / tarte ratatouille — 90
Pastéis de nata
ananas / pistache— 18
Pavlova
crème Suisse / pompelmoes — 18
Dame blanche — 14
Les fromages — 20