De gerechten op deze kaart zijn bedoeld om te delen en worden geserveerd als tapas.
Edamame “Spicy” — 10
Basilicum / pomodori
Pijlinktvis — 18
Zachte look / shichimi peper
Sardien “Azijn / zout” (4 st.) — 20
Pan cristal / courgette
Open sushi (4 st.)— 24
Rivierpaling / Szechuan peper
Zeeuwse oester (6 st.) — 28
Saké / ponzu
Almejas à la marinera — 22
fidueà / pimientos
Iberico “Ribs” — 32
Hoisin / paksoi
Parmigiana Siciliana — 22
Aubergine / provola ahumada
Vitello tonnato — 20
Steelkapper / ansjovis
Bao “buikspek” — 12/stuk
Kimchi / avocado
Royal Belgian Caviar (30gr) — 60
Angus beef / crème cru
Aberdeen Angus “Rib Eye” — 70
(400gr) / Patatas bravas / sucrine
Zeebaars — 55
Caponata / hummus
Jonge tarbot — 60
Mousseline ‘Vin Jaune’ / Marokkaanse couscous
Vol-au-vent “Royale” — 46
kalfszwezerik / parijse paddenstoel
(deze porties zijn aanbevolen voor 2 pers.)
Dame blanche — 12
Baba au Rhum — 14
Rijstpap — 12
Tarte ‘Agnes’ — 16
Les fromages — 18