De gerechten op deze kaart zijn bedoeld om te delen en worden geserveerd als tapas.
Zeeuwse mosselen ‘gegratineerd’ – 18
venkel / dragon
Golden egg (4 st.) – 24
garnaal / burrata
Ossenstaart – 20
witloof / pickles
Open sushi (4 st.) – 26
toro tonijn / shichimi
Hoge kraaiers 46 ‘oesters’ (6 st.) – 28
pomelo / ponzu
Sint Jacobsnoot – 24
pompoen / hazelnoot
Zeebaars ‘ceviche‘ – 22
passievrucht / crème cru
Crab roll – 26
avocado / pompelmoes
Parmigiana – 22
provolone / aubergine
Linguine vongole – 40
ijzerkruid / Royal Belgium caviar 10 gr.
Paling ‘in het groen’ – 70
waterkers / opperdoezer
Roodbaars – 70
Oosterse tabouleh / gremolata
Black Angus ‘Umi’ entrecôte – 75
Mac & cheese / iceberg
Hoevekip / pulpo ‘Tikka Masala’ – 65
kruidenyoghurt / nasi
Dame blanche – 12
Rijstpap – 12
Tarte «Agnes» – 16
groene appel / vanille
Tiramisu – 16
vijgen / speculoos
Orange ‘a la Turque’ – 14
pistache / Dulcey chocolade
Les fromages – 18