De gerechten op deze kaart zijn bedoeld om te delen en worden geserveerd als tapas.

Quesadilla (4 st.) — 26

Gamba / mimolette

Sardien ‘in a box’ (2 st.) — 24

Bulgur / baba ganoush

Sint-Jacobsnoot (2 st.) — 28

Ganzenlever / rode biet

Hoge kraaiers ‘46’ oesters (6 st.) — 28

Jonge prei / champagne

Crispy chicken wings — 20

Shichimi / zachte look

Salade Russe — 24

Gerookte rivierpaling / Bonotte aardappel

Noordzeekrab — 30

Courgette / foccacia

 

Grijze noordzeegarnaal — 28

Avocado / feta

 

Steamed Bun — 14/st.

Brasvar buikspek / kimchi

Parmigiana — 22

Provolone / aubergine

 

Canadese kreeft (500gr) — 40

Thaise curry / groene appel

 

Royal Belgian Caviar (30gr) — 70

Angus beef / crème cru

Pyreneeënlam  ‘Navarin’ — 70

Jonge wortel / miso aubergine

 

‘Umi’ entrecote — 75

Tartiflette / haricots verts 

 

Zeebaars ‘Papillot Provencale’ — 75

Basilicum / conchiglioni

 

Rode mul — 70

Oosterse tabouleh / salsa verde

(deze porties zijn aanbevolen voor 2 pers.)

Dame blanche — 12

 

Rijstpap — 12

 

Les fromages — 18

 

Millefeuille ‘out of the box’ — 16

Bergamot / hazelnoot

 

Tarte Agnes — 16

Manjari chocolade / duindoornbes

 

Poire belle Hélène — 16

Vanille / amandelen