menu aan € 95 /PP

De gerechten op deze kaart zijn bedoeld om te delen en worden geserveerd als tapas.

Scheermes
enoki / sesam
Sashimi ‘yellowfin tonijn’
papaya / ponzu
Yakipincho ‘brasvar’
hoisin / aubergine
Pulpo pil pil
pimientos / bonnotte aardappel
Gyoza ‘ angus beef’
spitskool / shiitake 
Hoevekip / king krab
pertuis asperge / tikka massala
Boule d’Agnes
aardbei / vanille
of

 

les fromages
(suppl. €5)

à la carte

Sachimi Yellowfin tonijn
Papaya / ponzu — 30
Gambero
avocado / duindoornbes — 38

Royal Belgian Caviar (30gr)
Angus beef / crème cru — 70
Hoevekip / king krab
pertuis asperge / tikka massala — 80
Zeebaars ‘Zeeuwse wijze’
lamsoor / salsa verde — 75
Australian prime entrecôte
kropsla / pommes allumettes — 85