menu aan € 95 /PP

De gerechten op deze kaart zijn bedoeld om te delen en worden geserveerd als tapas.

Sardien
caponata / bulgur
‘Open sushi’ yellowfin tonijn
avocado / sesam
‘Melon / jambon’
burrata / basilicum
‘Méli-mélo’ artisjok / asperges
citroenricotta / daslook
Casarecce ‘al limone’
vongolé / ijzerkruid
‘Tikka masala’ hoevekip / pulpo
amandel / yoghurt
Boule d’Agnes
aardbei / crème Suisse
of

 

les fromages
(suppl. €5)

à la carte

Sardien
caponata / bulgur — 28
‘Open sushi’ yellowfin tonijn
avocado / sesam — 32
‘Melon / jambon’
burrata / basilicum — 26
‘Méli-mélo’ artisjok / asperges
citroenricotta / daslook — 30
Casarecce ‘al limone’
vongolé / ijzerkruid — 26
Royal Belgian Caviar (30gr)
Angus beef / zure room — 70
Zeebaars
bomba rijst / salsa verde — 100
Jonge tarbot
Thaise noedelsalade / Mechelse asperges — 100
‘Tikka masala’ hoevekip / pulpo
amandel / yoghurt — 90
Australian prime
Pertuis asperges / tarte ratatouille — 90
Boule d’Agnes
aardbei / crème Suisse— 18
Mille-feuille ‘out of the box’
ananas / gezouten karamel — 18
Dame blanche — 14
Les fromages — 20