De gerechten op deze kaart zijn bedoeld om te delen en worden geserveerd als tapas.

Open sushi (4 st.) – 26
Toro tonijn / Shichimi

Hoge kraaiers ‘46’ oesters (6 st.) – 28
Saké / ponzu

Pijlinktvis – 20
Zachte look / basilicum

Mini-burger ‘deluxe’ (2 st.) – 26
Kalfszwezerik / choron

Gyoza ‘hoevekip’ (4 st.) – 20
Shitake / spitskool

Gambero rosso ‘Ceviche’ – 30
Avocado / duindoornbes

Saam ‘Noordzeekrab / Sint-Jacobsnoot’ (2 st.) – 26
Citrusricotta / Romeinse sla

Pulpo ‘pil-pil’ – 24
Pimientos / Bonotte aardappel

Linguine vongole – 40
IJzerkruid / Royal Belgium caviar 10 gr.

Parmigiana – 22
Provolone / aubergine

Thaï beef salad – 75
Vintage soja / sesam

Hertenkalf ‘Ragout’ – 65
Zilverui / Parijse paddenstoel

Zeebaars – 70
Bomba rijst / salsa verde

Jonge tarbot – 75
Butternut pompoen / Vin Jaune

(deze porties zijn aanbevolen voor 2 pers.)

Dame blanche – 12

Rijstpap – 12

Les fromages – 18

Millefeuille – 14
Arabica / hazelnoot

Tarte Agnes – 16
Chocolade3 / gezouten karamel

Baba ou rhum – 14
Vanille / bloedappelsien