De gerechten op deze kaart zijn bedoeld om te delen en worden geserveerd als tapas.

Tartaar tomaat  — 24

Sardien / zuurdesem

Sint-Jacbobsnoot / Noordzeekrab — 30

ajo blanco / pompelmoes

Hooge kraaijer ‘46’ oesters (6 st.) — 28

crème cru / rosé champagne

Guacamole — 24

burratina / edamamme

Sachimi yellowfin tonijn — 26

papaya / ponzu

Royal Belgian Caviar (30gr) — 70

Angus beef / crème cru

Baby hot-dog  (2 st.) — 22

brioche / gribiche

 

Toast champignon — 26

hazelnoot / lentetruffel

 

Phó — 22

chinese kool / hoevekip

Mechelse asperges — 28

gerookte rivierpaling / botermelk

 

Yakipincho ‘Brasvar buikspek’ (2 st.) — 20

hoisin / aubergine

Pyreneeënlam  ‘Carré’ — 80

rozemarijn / tarte ratatouille

 

‘Umi’ entrecôte — 75

pertuis asperges / pomme Anna 

 

Zeewolf ‘Tikka Massala’ — 70

mechelse asperges / jonge prei

 

Bouillabaisse ‘Marseillaise’ — 75

venkel / basilicum

Dame blanche — 12

 

Rijstpap — 12

 

Les fromages — 18

 

Mc Flurry — 16

banaan / hazelnoot

 

Millefeuille ‘out of the box’ — 16

exotic edition

 

Île flottante — 16

amandel / vanille