menu aan € 95 /PP

De gerechten op deze kaart zijn bedoeld om te delen en worden geserveerd als tapas.

Hoge kraaiers ‘46’ oesters
Groene appel / wasabi
Sashimi ‘yellowfin tonijn’
papaya / ponzu
Yakipincho ‘brasvar’
hoisin / aubergine
Pulpo pil pil
pimientos / bonnotte aardappel
Burratina
Watermeloen / amandel
Hoevekip / king krab
artisjok / tikka massala
Boule d’Agnes
aardbei / vanille
of

 

les fromages
(suppl. €5)

à la carte

Hoge kraaiers ‘46’ oesters
Groene appel / wasabi — 28
Sachimi ‘Yellowfin tonijn’
Papaya / ponzu — 26
Burratina
Watermeloen / amandel — 26
Pulpo pil pil
Pimientos / bonnotte aardappel — 28
Royal Belgian Caviar (30gr)
Angus beef / crème cru — 70
Hoevekip / king krab
Artisjok / tikka massala — 80
Zeebaars ‘Zeeuwse wijze’
lamsoor / salsa verde — 75
Australian prime entrecôte
kropsla / pommes allumettes — 85
Salade folle
Canadese kreeft / ganzenlever — 100
Boule de Agnes
Aardbei / vanille — 16
Ile flottante
Sesam / koksnoot — 16
Dame blanche — 12
Les fromages — 18