Een gezellige Bed&Breakfast gelegen in het pittoreske Sint-Martens-Bodegem.

Wilt u even weg van de dagelijkse drukte en ontspannen in een oase van rust? Dan bent u bij Louis1924 aan het juiste adres.

De prachtig gerenoveerde hoeve vormt uw ideale uitvalsbasis om het landelijke en heuvelachtige Pajottenland te verkennen. Ontdek de streek van de hop en de Geuze te voet of per fiets en kom nadien tot rust in één van de acht warm ingerichte kamers van Louis1924.

U kan ook genieten van onze shuttledienst die u van en naar Brasserie Julie of Agnes brengt zodat u ten volle en zorgeloos kan genieten.

In Brasserie Julie staat het product centraal. Een restaurant waar je ’s middags binnenspringt om gezellig te lunchen, maar waar je evengoed een hele avond lang kan tafelen met een stel vrienden. Een eigentijdse brasserie met lekker eten aan democratische prijzen. Op de kaart: klassiekers met een moderne toets en een aantal seizoensgebonden suggesties.

Heeft u iets te vieren of wil u gewoon eens culinair genieten onder vrienden of familie? Dan stellen Thomas Locus en zijn team hun jarenlange ervaring en bekroonde kookkunsten ter uwer beschikking om er een onvergetelijk moment van te maken in onze B&B.

Contacteer ons voor een voorstel op maat
via tel. 02 880 74 31 of info@louis1924.be