De gerechten op deze kaart zijn bedoeld om te delen en worden geserveerd als tapas.
Tartaar tomaat — 24
Sardien / zuurdesem
Sint-Jacbobsnoot / Noordzeekrab — 30
ajo blanco / pompelmoes
Hooge kraaijer ‘46’ oesters (6 st.) — 28
crème cru / rosé champagne
Guacamole — 24
burratina / edamamme
Sachimi yellowfin tonijn — 26
papaya / ponzu
Royal Belgian Caviar (30gr) — 70
Angus beef / crème cru
Baby hot-dog (2 st.) — 22
brioche / gribiche
Toast champignon — 26
hazelnoot / lentetruffel
Phó — 22
chinese kool / hoevekip
Mechelse asperges — 28
gerookte rivierpaling / botermelk
Yakipincho ‘Brasvar buikspek’ (2 st.) — 20
hoisin / aubergine
Pyreneeënlam ‘Carré’ — 80
rozemarijn / tarte ratatouille
‘Umi’ entrecôte — 75
pertuis asperges / pomme Anna
Zeewolf ‘Tikka Massala’ — 70
mechelse asperges / jonge prei
Bouillabaisse ‘Marseillaise’ — 75
venkel / basilicum
Dame blanche — 12
Rijstpap — 12
Les fromages — 18
Mc Flurry — 16
banaan / hazelnoot
Millefeuille ‘out of the box’ — 16
exotic edition
Île flottante — 16
amandel / vanille